Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 15 januari 2015

Vakantiedialysecentrum meander op nvn vakantiebeurs

Dialysepatiënten kunnen zaterdag 24 januari a.s. kennismaken met het vakantiedialysecentrum van Meander Niercentrum Midden-Nederland. Een aantal dialyseverpleegkundigen is dan te vinden in de stand van Meander op de vakantiebeurs van de Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN). Het vakantiedialysecentrum ligt in de jachthaven van Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Dialysepatiënten kunnen hier tijdens hun vakantie terecht voor hun dialyse.
Het vakantiedialysecentrum ligt pal aan het water en biedt een mooi uitzicht over het Eemmeer en jachthaven Marina De Eemhof. Het vakantiedialysecentrum is in 2011 geopend en wordt inmiddels goed bezocht door dialysepatiënten tijdens hun vakantie. “Dialysepatiënten moeten in de meeste gevallen drie keer per week naar het ziekenhuis voor hun behandeling. Ook in de vakantie, vandaar de term vakantiedialyse. Mensen kunnen een huisje huren in Center Parcs, met hun boot aanmeren in de jachthaven of elders in de omgeving verblijven. Hun dialysebehandeling vindt dan plaats in ons vakantiedialysecentrum. In overleg kunnen we de dialysetijden zoveel mogelijk aanpassen aan het vakantieritme”, vertelt Nel Baas, manager van het Meander Niercentrum.

Bron: medicalfacts

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap