Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

maandag 2 februari 2015

Bungalowparken domineren top 10 gezinshotels Tripadvisor

Center Parcs De Kempervennen is door reizigers van Tripadvisor verkozen tot beste Nederlandse gezinshotel 2015. In de lijst van beste gezinshotels in Nederland komen maar liefst 4 bungalowparken voor. Het is op zich wel bijzonder dat bungalowparken deze hotelcategorie in Nederland zo domineren. In de Europese en wereldtoplijst voor familiehotels scoren vooral de hotelresorts hoog.(vaak met uitgebreide zwemparadijzen)

Op de 2e plaats in de top 10 staat Hof van Saksen; Center Parcs Het Meerdal staat op de 4e plaats en vakantiepark De Krim op Texel neemt een 9e plaats in.

Ook het Efteling Hotel is ook een waardig vertegenwoordiger van de recreatiesector en staat in de top 10 gezinshotels op een 7e plaats. De lijst wordt jaarlijks samengesteld op basis van de beoordelingen van miljoenen internationale reizigers op Tripadvisor.

Meer informatie: www.tripadvisor.nl en pretwerk

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap