Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 24 februari 2015

Eigentijds interieur voor de nieuwe cottages op Bois aux Daims

Nog eventjes en Center Parcs opent het nieuwe vakantiepark 'Bois aux Daims' in het Loiredal in Frankrijk. Een park voor echte natuurliefhebbers. Hier wordt op een respectvolle manier omgegaan met flora en fauna. Het is dus niet ondenkbaar dat u tijdens een wandeltocht over het park dieren ontmoet als herten, wasberen of fretten. Natuurlijk heeft Center Parcs het park voorzien van alle voorzieningen die je van Center Parcs verwacht; Aqua Mundo met water playhouses, gigantische aquariums met tropische vissen, luxe cottages, speeltuin en wellness centrum.

Maar wat vooral opvalt bij dit nieuwe park zijn de cottages. Deze zijn bijzonder sfeervol en luxe ingericht en zeker niet standaard. Integendeel!  Wellicht is het de opmaat voor meer cottage interieurs van Center Parcs. Laten we het hopen, want deze cottages zijn schitterend! Bij interesse, kun je de cottages hier boeken.

Eden Premium Cottage
De inrichting van de Premium cottages kan je vergelijken met de Comfort cottage, alleen wat minder luxe! Als we het zo mogen noemen. Maar als je de foto's ziet, zijn het geweldige cottages waar je prima vakantie kan vieren. Met openhaard en een keuken in Amerikaanse stijl.

Bron: Bungalowpark overzicht