Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


zondag 22 maart 2015

Center Parcs Bois aux Daims Verblijf in een gezellige cottage of in een boomhuis omringd door de natuur!

www.centerparcs.nl/MA4739/familie vrienden kids tieners baby 20% zomerkorting en toppings
Center Parcs Bois aux Daims, ofwel het Hertenbos, het meest recente park van Center Parcs gelegen in de regio Poitou-Charentes ten zuidwesten van Parijs, is komende zomer de ideale gelegenheid voor gasten die op zoek zijn naar een unieke vakantie ervaring. Verblijf met het hele gezin in ruime, lichte cottages of in bijzondere boomhuizen midden in het bos. Bois aux Daims biedt bovendien diverse premium-diensten voor iedereen!

De architecten hebben HEQ-gecertificeerde (hoge milieukwaliteit) cottages ontworpen die één zijn met het omliggende bos. In totaal zijn er 800 cottages (VIP, Premium, Comfort) en 9 boomhuizen met alle comfort en volledig uit hout vervaardigd.

De natuur als decoratie
Het hout, de stenen en andere natuurlijke materialen zijn geïnspireerd op de omgeving. Met mosgroen, roestbruin en donkerpaars als kleuren waant men zich midden in de natuur. De woonkamer bestaat uit een grote, lichte ruimte met open keuken. De slaapkamers in terracottakleur zijn gedecoreerd met loof en de ruime terrassen verbinden binnen en buiten met elkaar.

9 boomhuizen omringd door de natuur
Deze huizen voor vier personen bevinden zich hooggelegen en zijn omringd door naaldbomen. Ze bieden al het comfort van een cottage en er zijn veel natuurlijke elementen in het interieur verwerkt: balken, takken, houten meubels en grote ramen om optimaal van de groene omgeving te kunnen genieten.

VIP-COTTAGES: GEZINSWONING
Deze cottages bieden plaats voor twee tot 12 personen en beschikken over ruime kamers met een badkamer die als mini-spa is ingericht. Een hamam met mozaïektegels, designmeubels, een open keuken die met de woonkamer is verbonden en een open haard. Interieurarchitecte Caroline Deffis wilde een "vrolijke, landelijke ervaring creëren die het midden houdt tussen retro en eigentijds, een plek waar het hele gezin aan de grote houten tafel kan samenzitten".

PREMIUM-COTTAGES: NATUURLIJKE COCON
Een houten bed en gedempt licht dat tussen de takken van de bomen naar binnen schijnt. Een grote, lichte ruimte met open Amerikaanse keuken die is verbonden met de woonkamer, waar een authentieke kachel staat. De gast nestelt zich heerlijk op de zachte bank tussen de kussens en trekt zich terug in de slaapkamer die is voorzien van een badkamer met bubbelbad. Variërend van vier tot acht personen.

COMFORT-COTTAGES: INDOOR TUIN
Interieurarchitecte Sophie Jacqmin koos voor warmte, gezelligheid en wooncomfort. De Comfort-Cottage herinnert dankzij een speels gebruik van origineel meubilair aan de kindertijd. De woonkamer heeft iets weg van een indoor tuin, met een grote fauteuil die aan een picknickmand doet denken en een mooie salontafel.
Het licht-donker contrast in de kinderkamers leent zich uitermate goed voor een schimmenspel. Variërend van vier tot acht personen.

Cottages XXL
Voor een heerlijke vakantie met een vriendengroep, de familie of voor een reünie kunt u terecht in de grote cottages. Variërend van 12 tot 16 personen.

bron: Persbeicht CP

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap