Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 31 maart 2015

De Huttenheugte houdt landelijke opschoondag

enter Parcs De Huttenheugte gaat zaterdag de omgeving van het park opschonen. Medewerkers en vrijwilligers gaan samen de handen uit de mouw steken om het park van een ‘Lente schoonmaak’ te voorzien.

We willen de vogeltjes en alle andere bosbewoners de kans geven om in een net en opgeruimd gebied te wonen. Hier worden net als mensen ook de dieren blij van.Je wil toch niet dat vogels hun nesten bouwen met het zwerfvuil van mensen? Of dat een jong konijntje of een eekhoorn de mensenresten in het bos gewoon gaan vinden?

Op Center Parcs De Huttenheugte gaan diverse medewerkers het goede voorbeeld geven, door niet alleen op het park, maar ook rondom het park zwerfvuil te gaan opruimen. Het is een belangrijk signaal naar zowel gasten, omwonenden, als medewerkers dat we met elkaar verantwoordelijk zijn voor een schone omgeving. Center Parcs denkt & doet groen, ook de Huttenheugte wil haar steentje bijdragen aan een vuilvrije natuur.

Bron: Coevorden aan huis

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap