Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 12 april 2015

Bridge Toernooi Parc Sandur

Bridgeschool Drenthe en Center Parcs Parc Sandur organiseren in juni en september twee midweken die in het teken staan van het beroemde kaartspel 'Bridge'. Gedurende het midweekverblijf worden er dagelijks 28 spellen gespeeld op het park. Lekker dichtbij de bungalow waarin u verblijft!

Voor het bridge arrangement gelden de volgende aankomstdata:
  • Maandag 8 juni
  • Maandag 21 september
Bij het arrangement zijn vier overnachtingen in Center Parcs Parc Sandur inbegrepen, alsmede de deelname aan het bridge arrangement. In het parkcentrum van Parc Sandur wordt maandagavond, dinsdag overdag, woensdag overdag en donderdagavond het bekende kaartspel gespeeld. Bij zonnig weer verplaatsen we gezellig naar het terras! Naast de bridge activiteiten is het gebruik van alle reguliere parkfaciliteiten en activiteiten inbegrepen. U kunt dus onder andere onbeperkt gebruik maken van het zwembad of zich vermaken in het parkcentrum. Op maandag- en vrijdagmiddag worden er tevens bridge workshops aangeboden.

Bij ieder toernooi hoort natuurlijk een hoofdprijs. Voor beide toernooien wordt als hoofdprijs een midweek of weekend in een 4- of 6-persoons cottage in Center Parcs Parc Sandur aangeboden!

Bron en boeken: Center Parcs