Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 28 april 2015

Center Parcs vindt eerste kopers voor Zuid-Hollandse vakantiehuizen

Center Parcs heeft tot dusver honderd particuliere beleggers gevonden die een bestaande vakantiewoning willen kopen aan de Zuid-Hollandse kust, op Goeree-Overflakkee. Het recreatiebedrijf startte een maand geleden een campagne om alle 554 cottages van het complex Port Zélande te verkopen.

Ruim honderd particulieren hebben inmiddels een reservering genomen, zegt ceo Mark Haak Wegmann. ‘De tijd lijkt er rijp voor’, zegt hij. ‘De economie trekt aan en de rente is laag.’

Klaas Hummel
Center Parcs heeft zelf geen huizen in bezit, maar heeft wel belang bij een geslaagde verkoop. De vakantiewoningen zijn van enkele grote vastgoedondernemers, waaronder Klaas Hummel. De particuliere eigenaren krijgen straks een lagere huurvergoeding dan de vastgoedbedrijven. Daardoor komt er volgens Center Parcs geld vrij voor grootonderhoud en het ontwikkelen van nieuwe concepten. Haak wil binnen twee jaar alle woningen op het complex verkopen. Dan begint een onderhoudsbeurt van €30.000 per woning.
..
Zwembad

Het is niet de bedoeling dat de vastgoedman na de uitverkoop van zijn cottages breekt met Center Parcs, zo laat hij weten. Hummel is ook mede-eigenaar van enkele buitenlandse parken van het recreatiebedrijf. Zo bezit hij alle centrale faciliteiten van het vakantiecomplex Les Trois Forets in Oost-Frankrijk, zoals het tropisch zwemparadijs. Hummels gaat via zijn holding Lapidus €30 mln investeren in een uitbreiding van het aantal chalets en de voorzieningen op dat Franse park.

Bron en hele artikel: FD

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap