Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 10 april 2015

Van jongs af samen unieke momenten delen bij Center Parcs

Steeds vaker verlangt men ernaar om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en meer tijd met elkaar door te brengen. Voor het eerst met uw baby op vakantie, graag dichtbij maar toch even lekker ertussen uit? Bij Center Parcs is aan alles gedacht: speciale services voor de allerkleinsten en talrijke activiteiten voor baby’s én voor grote broer of zus. Zo blijft er meer tijd over om ontspannen te genieten en voor onvergetelijke herinneringen met de hele familie!

Activiteiten voor families met baby’s*
Center Parcs is dé specialist op het gebied van babyvakanties en biedt talrijke activiteiten om samen met je baby van te genieten.

Kom voor openingstijd naar het Baby Vroege-Vogel-Zwemmen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo waar u in alle rust kunt zwemmen of beleef een unieke ervaring met een Baby Massage of in de Baby Gym. Activiteit Baby Voetafdrukjes maakt het mogelijk om het voetafdrukje van uw baby te vereeuwigen in gips. Een onvergetelijke herinnering aan de eerste vakantie samen met het gezin!

Center Parcs biedt diverse services zodat u echt kunt genieten van uw tijd samen. Van babymeubels, Baby Welkomstpakket en het Baby Servicepakket in uw cottage tot gratis potjes babyvoeding in de restaurants.

  •  Baby Servicepakket: Met verschoningskussen, babypark, wipstoel, babybad, nachtlampje, buggy, educatief speelgoed en een loopfietsje.
  • Baby Welkomstpakket: Gratis baby welkomstpakket met een selectie van presentjes voor zowel baby’s als ouders.
Bron: Persbericht Center Pars