Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 8 mei 2015

Wellness in Center Parcs

Lekker relaxen in een bungalowpark? Dat kan. Of je nu met vriendinnen, vrienden, partner, baby, kinderen of tieners komt, de  nieuwe activiteiten van Center Parcs bieden niet alleen avontuur en belevenissen, maar ook ontspanning en wellness voor iedereen.

Blaas stoom af in de sauna, relax in het bubbelbad of onder de zonnebank of geniet van één van de vele wellness behandelingen. In het health- en beauty center kun je ook terecht voor een heerlijke schoonheidsbehandeling, massage, lichaamsbehandeling of voetbehandeling. Even relaxen in rust en stilte! En een mooi kleurtje krijg je in het solarium.

Baby Massage

In een aangenaam warme omgeving leer je de beginselen voor het geven van een goede en ergonomische baby massage. Een specialist geeft tips hoe je samen met je baby optimaal kunt genieten van deze speciale momenten.
Beschikbaar in: De Huttenheugte, Het Meerdal, Erperheide, Park Nordseeküste, Park Eifel, Les Trois Forêts.

Massage Service aan huis

Hoe kun je beter ontspannen dan tijdens een heerlijke massage bij de open haard? Bij Center Parcs Een gekwalificeerde masseur of masseuse komt in de cottage enje kiest zelf de duur van de massage.
Beschikbaar in: De Kempervennen, De Eemhof.

Kids Spa

Meisjes voelen zich echte VIPS, met een speciale selectie behandelingen in de Kids Spa. De voetjes worden gemasseerd, de nageltjes gevijld en gelakt. Om de luxe compleet te maken krijgen ze een roze badjas aan en staat de kinderchampagne klaar.
Beschikbaar in: Het Heijderbos, Port Zélande, De Vossemeren, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Les Hauts de Bruyères, Le Lac D’Ailette, Les Trois Forêts, Les Bois-Francs.

bron: puur op reis