Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 21 juni 2015

Ontdek deze zomer de Spaanse kust met Pierre & Vacances!

Pierre & Vacances biedt verschillende bestemmingen aan in het warme Spanje, zowel in populaire steden als in de goedbezochte kustgebieden. De Spaanse keuken, het klimaat en de natuur maken van Spanje nog steeds een populaire bestemming voor Nederlanders.

Village club Bonavista de Bonmont
In het hartje van de prachtige Spaanse regio Catalonië, aan de Costa Dorada, ligt village club Bonavista Bonmont. Dankzij de ligging tussen de Middellandse zee en de bergen, dicht bij de prestigieuze golfbanen en de beroemde wijngaarden is deze bestemming ideaal voor zowel fijnproevers als sportliefhebbers. Het park bestaat uit volledig ingerichte appartementen en vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen met een ruim terras en moderne inrichting.
Gasten die even verkoeling zoeken kunnen terecht in het aquapark van 400 m² met een bubbelbad, een wildwaterbaan, hydromassagematrassen en een kinderspeelbad. Ontspanning en plezier voor jong en oud gegarandeerd!

Village club Terrazas Costa del Sol
Village club Terrazas Costa del Sol, gelegen in het dorpje Manilva op 50 km van Marbella, is een paradijs van vijf hectare vlakbij internationaal gerenommeerde golfterreinen en jachthavens. Het park is gebouwd in de vorm van een natuurlijk amfitheater en beschikt over terrassen, patio’s, baden en fonteinen, wilde en aangelegde tuinen en verschillende zwembaden. De village club bestaat uit 328 luxe appartementen variërend van een 1-slaapkamerappartement voor 4 personen tot een 3-kamerappartement duplex voor 8 personen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een groot, comfortabel terras. De knusse en rustgevende inrichting nodigt uit tot echt ontspannen.

Village club Fuerteventura Origo Mare****
Village club Fuerteventura Origo Mare is gelegen aan de noordzijde van het eiland Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden. Het ligt dicht bij het spectaculaire natuurpark “Las Dunas de corralejo” en het strand van Majanicho. Het park bestaat uit moderne appartementen en huizen, verschillende tuinen en diverse zwembaden. De compleet ingerichte accommodaties zijn beschikbaar in verschillende luxeniveaus en variëren van een Select studio voor 2 tot 4 personen tot Select en VIP huizen voor 7 personen. De luxueuze VIP huizen zijn prachtig gelegen in de VIP Oasis van Fuerteventura Origo Mare.

Bron: Persbericht Pierre Vancances