Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 16 juli 2015

✅ ; Nieuwe Center Parcs App

In januari gaven we het al aan: Nieuwe App aangekondigd: Planet Pierre et Vacances #nieuweparkapp. Alhoewel de pagina op de website nog aangeeft dat de app er binnenkort zal zijn, is er in de Play Store naast de huidige app ook al een nieuwe app te zien: Planet Center Parcs.

Opvallend is wel dat er nu geen sprak meer is van Planet Pierre & Vacances, maar dus slechts van Planet Center Parcs.

Wat zijn de eigenschappen van de app. In veel opzichten beschikt de app over dezelfde functionaliteiten als de "oude" app.

"Download onze gratis en onmisbare app die u tijdens uw hele verblijf zal begeleiden en waarmee u met één klik alle informatie over uw park onder handbereik heeft!"



               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN 



Center Parcs App

Nieuw is wel dat je kan inloggen en eigenlijk moet inloggen en dat je ook een boeking moet hebben.
"Log in met de inloggegevens van uw "Mijn Center Parcs"-account dat u heeft gebruikt bij het reserveren van uw verblijf. U krijgt dan toegang tot een inhoud die helemaal is afgestemd op uw bestemming" 

1. TOEGANG TOT INFORMATIE OVER UW PARK
Dankzij uw Planet Center Parcs-app is alle praktische informatie om uw verblijf nog aangenamer te maken onder handbereik: 

  • Activiteitenplanning in real time om uw verblijf te organiseren: tijden, prijzen, gedetailleerde beschrijvingen en aanbevolen leeftijd
  • Plattegrond met de belangrijkste voorzieningen in het park, zodat u gemakkelijk uw weg kunt vinden 
  • Beschikbaar aanbod in de restaurants voor uw maaltijden: openingstijden, gedetailleerde beschrijving, menukaart van het restaurant en de mogelijkheid om met één klik een tafel te reserveren 
  • Praktische informatie om uw reis voor te bereiden: routebeschrijving naar uwbestemming, incheck- en uitchecktijden, contactgegevens receptie

De eerste drie punten waren al aanwezig in de oude en ook sommige zaken van vierde bullet. Wel is het zo dat er ogenschijnlijk ook een dagplanning is. Deze was onvindbaar, maar wellicht dat dit iets is dat alleen beschikbaar is als je bent ingelogd en een boeking hebt.

Nieuwe functionaliteiten van de App zijn
2. PROFITEER VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN
Bij Center Parcs geldt: hoe meer activiteiten u boekt, hoe meer u profiteert van speciale aanbiedingen zodat u er nog meer kunt ontdekken(digitale kortingsbonnen)

3. DOE INSPIRATIE OP VOOR EEN VOLGEND VERBLIJF
Ga er nog vaker tussenuit en vind uw ideale bestemming in het aanbod van Center Parcs en Pierre & Vacances, door te zoeken op trefwoord, activiteit of geografisch gebied! 
Bekijk de 21 Center Parcs in Frankrijk, België, Duitsland en Nederland en Ontdek meer dan 200 Pierre & Vacances-bestemmingen.



               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN 



Conclusie en eerste oordeel
  • De App lijkt wel potentie te hebben en is wat visueler ingericht door gebruikt te maken van meer foto's bij verschillende activiteiten.
  • Echter doordat je blijkbaar een inlog / boeking nodig hebt, kan je niet alle mogelijkheden bekijken. Dit lijkt dus wel een ernstige beperking voor de andere mensen in je gezelschap (die met je meegaan op vakantie). Die zullen geen eigen account hebben en moeten dan met dezelfde gegevens inloggen.
  • Daarnaast is het duidelijk dat de App nog in ontwikkeling is. Zo lijkt men nu nog op een internationaal publiek te mikken. Sommige teksten zijn staan er in het frans of in het engels. Daarnaast lijkt de Kempervennen in Brabant Septentrional te liggen.
  • Ook lijken sommige functionaliteiten nog niet helemaal werkend of wellicht duurt het wat lang voordat ze opstarten.
Uiteraard zijn we heel erg benieuwd naar jullie ervaring met deze nieuwe app.


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN