Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 27 augustus 2015

7 tips voor een dagje uit vanaf Center Parcs' Le Bois aux Daims

Center Parcs Le Bois aux Daims is het ideale vertrekpunt voor attractieve, culturele, gastronomische of actieve uitjes. Bezoek het futuristische attractiepark Futuroscope, een krokodillenfarm, indrukwekkende abdijen of fiets langs charmante kastelen en pittoreske wijnstadjes:
7 tips voor uitjes op minder dan twee uur rijden!

1 Back to the future!
Futuroscope is Frankrijks eerste grote attractiepark en trekt ongeveer anderhalf miljoen bezoekers per jaar! Het park is gebouwd rond de thema's multimedia, cinematografie en audiovisuele technieken. De gebouwen hebben een futuristisch aandoende architectuur en in de verschillende bioscoopzalen met 3D, IMAX en 360°-technieken haal je halsbrekende toeren uit in animatiefilms waarin je zelf de hoofdrol vervult.

2 Wijn en karakter 
Wijn- en cultuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het vestingstadje Chinon, bekend vanwege zijn Koninklijke kasteel en zijn gelijknamige rode wijn. De wijnkelders, uitgehouwen in de kalkrijke rotsen geven deze wijn zijn typische karakter. Ook de kastelen en kasteeltuinen langs de Chèr, Indre, Loire en Vienne (Riveau, Ussé, Azay-le-Rideau, Chenonceau) zijn als voormalige favoriete buitenplaatsen van Franse koningen en edelen zeker een bezoekje waard.

3 In de boot genomen
De Marais Poitevin is een prachtige, moerasachtige streek, die al meer dan 1000 jaar het groene Venetië van Frankrijk wordt genoemd. Deze oase van rust met zijn uitzonderlijk rijke flora en fauna ontdek je het best per traditionele platte schuit, met of zonder roeiende gids.

4 Tour de France
De bosrijke omgeving van Le Bois aux Daims en de regio Vienne lenen zich, door het zacht glooiende reliëf, uitstekend voor fietstochtjes met de hele familie. Het dal van Thouet en van de Charente, evenals de fietspaden langs de riviertjes Vienne en Chèr, bieden prachtige doorkijkjes en urenlang ontspannen fietsplezier.

5 Krokodil, slang of aap 
Voor dierenfans wordt de keuze moeilijk: Griezelen op de Krokodillenplaneet in Civaux, op het Slangeneiland in La Trimouille, of toch naar het Apendal in Romagne met zijn doodshoofdaapjes, chimpansees, gorilla’s en bonobo’s onder handbereik...

6 Grootste kloosterstad van Europa
De Abdij van Fontevreau, gesticht in de 12e eeuw, is de grootste kloosterstad van Europa. Gesticht als benedictijner klooster is dit tegenwoordig een cultureel centrum. Bezoekers uit de hele wereld komen om de romaanse, twaalfde-eeuwse abdijkerk, de kloostergang, de kapittelzaal, de eetzaal, en de opmerkelijke romaanse keukens te ontdekken.

7 Poitiers
 Poitiers hoofdstad van het departement Vienne, is een echte studentenstad met een prachtig historisch centrum, romaanse kerken met gebeeldhouwde gevels, oude herenhuizen, charmante steegjes en levendige pleinen. Eindig je dagje flaneren op een van de gezellige terrassen.

Bron: Center Parcs Persbericht

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap