Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zondag 9 augustus 2015

Super Opkikkerdag voor Stijn

De 4-jarige Stijn van Nieuwenhuizen werd door het ziekenhuis opgegeven voor een Super Opkikkerdag in Center Parcs De Eemhof. Twee jaar geleden kwamen doktoren erachter dat het jongetje leed aan suikerziekte.

Stijn moet voordat hij aan een maaltijd begint altijd insuline ingespoten krijgen. Hij heeft diabetes type 1 en draagt continu een pompje bij zich. Vader Aalt van Nieuwenhuizen: ,,Voor een klein jongetje is een ziekte als diabetes erg heftig. Hij heeft er altijd last van als zijn waarden erg hoog of juist te laag zijn. Maar ondanks zijn ziekte is het een vrolijke jongen die gewoon naar school gaat." Stijn heeft vijf dagen in het ziekenhuis gelegen toen zijn waarden gevaarlijk hoog werden. Nu krijgt hij vijfkeer per week insuline toegediend via een infuus. Daarnaast krijgt hij diverse prikjes per dag in zijn vinger om zijn bloedwaarden te bepalen. ,,Voor volwassenen met diabetes is dit beter te verdragen dan voor een kind." Op basis van een persoonlijk gesprek met het gezin wist Stichting Opkikker precies wat hun interesses en hobby's zijn. Aan de hand hiervan werden er bijzondere verrassingsactiviteiten vastgesteld voor Stijn en zijn familie. Het hele gezin, inclusief tweelingbroertje Tim en de 6-jarige grote zus Sanne mocht zich vrijdagochtend melden in de businesszaal van het park. 

Bron en hele artikel: de Puttenaer

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap