Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 11 september 2015

Standaardaanpak is niet (meer) genoeg bij vakantieparken

Vakantieparken acteren op een markt die steeds verder verzadigd raakt; met de bijbehorende prijserosie als gevolg. Dat constateert de Rabobank in de Sectorupdate Verblijfsrecreatie. Hierin worden ook diverse aanbevelingen gedaan om als onderneming het rendement op peil te houden.

Doelgroepen en regio’s
Vakantieparken aan de kust, bij Amsterdam of aan grote waterpartijen profiteren van het toenemend aantal buitenlandse toeristen. Vooral Duitsers, Belgen en Britten doen een duit in het zakje. Maar de binnenlandse markt zit een beetje in het slop. Een vakantie in eigen land heeft bij de meeste Nederlanders ingeboet aan populariteit. Daar komt bij dat de Nederlandse consument zijn vakantie-uitgaven kritisch langs de meetlat legt en een zwak heeft voor kortingsacties. En intussen speurt hij fanatiek naar die ene unieke beleving, want het aanbod is immers enorm. De bungalowmarkt staat er beter voor dan de kampeersector. (Veel campings worden omgezet naar nieuwe bungalowparken of tussenvormen, zoals kampeerplaatsen met luxe glamping tenten of verhuur eenheden.)

Bron en hele artikel: Pretwerk

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap