Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 29 september 2015

Wat zijn jouw ideeën voor The Green Quest


Center Parcs wil in 2020 12% energie besparen en de 50% minder afval produceren ten opzichte van 2015. Hoe kan het vakantiepark dit het best doen? Stuur tot 4 november jouw duuzame idee(ën) in!

Vijf bekende duurzaamheidsexperts van The Green Quest helpen vakantiepark Center Parcs verder te verduurzamen. Met behulp van het Nederlands publiek en een team van technische experts, denken zij de komende weken na over het vakantiepark van de toekomst en oplossingen om het energieverbruik omlaag te brengen en recycling te stimuleren.

De duurzaamheidsvoorvechters van het Green Team geven op vakantiepark de Kempervennen het officiele startschot voor de zoektocht naar duurzame oplossingen. De adviezen zullen ook op de andere parken van Center Parcs Nederland getoetst worden op relevantie en haalbaarheid.

.....

Doe mee
Wil jij meedenken met bekende duurzaamheidsexperts als Marieke van der Werf, Maurits Groen, Ruud Koornstra, Talitha Muusse en Jan van Betten over het vakantiepark van de toekomst? Zie jij mogelijkheden om het energie verbruik bij Center Parcs omlaag te brengen en recycling te stimuleren? Mail dan naar thegreenquest@fd.nl of word lid van The Green Quest LinkedIn-groep.

Bron: BNR en FD