Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


vrijdag 2 oktober 2015

Nieuw leven voor Tropicana

Stel dat we gedurende het hele jaar in tropische sferen kunnen verblijven, in Nederland! Dat we de warmte van de tropen kunnen ervaren in een tropisch bad aan het water. Ons idee is om het voormalige Tropicana duurzaam terug te laten keren en opnieuw een plek te geven in de samenleving. Een samenleving die sinds de eerste opening van 1988 ingrijpend is veranderd.

De betrokken ondernemers bij dit plan zijn Marco Kramer en Anton de Jong. De passie voor zwemmen zit in hun genen. Marco Kramer zwemt al van jongs af aan. Hij vindt het jammer dat het voormalige pand aan de Maas er nu verloren bij ligt. Anton is zeer betrokken bij de ontwikkeling van de jeugd en het welbevinden van mensen. Hij gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat Tropicana weer nieuw leven wordt ingeblazen voor deze doelgroepen.

Onze propositie is een heerlijke dag zwemmen voor een bedrag dat vergelijkbaar is met een bezoek aan een dierentuin of een attractiepark. Het voormalige Tropicana is er voor Nederlandse gezinnen. Tropicana richt zich op kinderen en hun ouders en opa’s en oma’s. Ook voor de jongste kinderen zijn er mogelijkheden om kennis te maken met water in een tropische omgeving.
In de daluren richt Tropicana zich op senioren, ouderen en mensen uit bijzondere doelgroepen.
Tot slot wil Tropicana profiteren van de groeiende groep toeristen die Rotterdam als enige Nederlandse metropool en stad van de architectuur bezoeken. Het zal essentieel zijn om deze doelgroepen te bereiken. Daarvoor ontwikkelen we een effectief marketingbeleid. Zonder gasten geen inkomsten.Naast de gasten zal er vooral veel aandacht besteed worden aan een duurzame en innotatieve exploitatie en willen we een bijdrage leveren aan een energie neutrale stad.

Het voormalige Tropicana is het enige zelfstandige tropische bad in Nederland en is voor iedereen bereikbaar. We gaan zorgen dat het nieuwe Aqua Tropicana onderdeel wordt van de hotspots in Rotterdam. Daarvoor zullen we gaan samenwerken met veel partijen in en rond de stad.
Lokaal regelen we cross-promotion op basis van het thema ‘water’ door de samenwerking te zoeken en partnerships aan te gaan met vele Rotterdamse Partners, waaronder ook de gemeente Rotterdam. Het is een absolute voorwaarde om het subtropisch zwemparadijs duurzaam in te bedden in de samenleving en kansen te verzilveren op het gebied van gezondheid, sport, participatie, zorg en welzijn.

Het laatste jaar is er onderzoek gedaan naar de mogelijkheden om voormalig Tropicana te renoveren, het pand verkeert momenteel in slechte staat. Conclusie van dat onderzoek is dat voormalig Tropicana te renoveren is. Een erkende marktpartij heeft de mogelijkheden onderzocht voor heropening van voormalig Tropicana op basis van het plan van aanpak dat door beide initiatiefnemers is opgesteld. De uitkomsten van dat onderzoek zijn voornamelijk positief, men verwacht dat het plan haalbaar is.

Vandaag start een crowdfunding actie om naast leningen van de bank een deel van het kapitaal voor de investering te verkrijgen. Op geldvoorelkaar.nl kan iedereen die dat wil financieel bijdragen aan het nieuwe Aqua Tropicana.

persbericht (via eigencenterparcs)

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap