Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 3 november 2015

Een hutje tussen de herten

Een verblijf in een dierenbos is leuk en leerzaam. Center Parcs bouwde in Frankijk een park waar het wild langs de huisjes loopt.

De touwen trillen, de houten planken kraken. En: het schommelt. De touwbrug die is gespannen van de boom achter het groepje dames, naar de veel hogere boom voor het groepje dames, wiegt langzaam van links naar rechts, en weer terug.

De dames houden zich geconcentreerd vast, klauteren stoer omhoog, kijken even angstig naar beneden, en stappen dan weer moedig verder. De één gilt als het wiegen te snel gaat, de ander giechelt als de vrouw voor haar de brug te veel laat schudden.

Damhert
En dan, na een flinke klauterpartij tussen de bomen, is er de beloning: beneden in het bos duikt tussen de varens een damhert op. Met zijn enorme gewei wringt hij zich tussen het groen door, knabbelt aan wat blaadjes, en kijkt rond. Zes dames boven hem in de bomen? Het doet hem niks. Het hert loopt naar een beekje en drinkt.

Een tweede damhert verschijnt. Het volgt het pad van zijn voorganger, langs de varens naar de beek. Daar buigen ze allebei hun kop en drinken samen.

...

Hele artikel: Algemeen Dagblad

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap