Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 9 april 2016

CNS Abcoude in de prijzen met Cool Factor School Battle

De kinderen uit groep 6 van basisschool CNS Abcoude gaan 27 mei op een geheel verzorgd schoolreisje naar Center Parcs. Dat is de beloning voor hun deelname aan de Cool Factor School Battle.

Binnen deze lesmethode van Talentboek en Sportservice Nederland, waar Sportservice De Ronde Venen onderdeel van uitmaakt, leerden kinderen over samenwerking, talentontwikkeling en bewegen. Vervolgens gingen ze deze kwaliteiten inzetten om een nieuwe sport te bedenken. Het door de kinderen ontwikkelde Catchball kreeg genoeg stemmen om in de top 6 van Nederland te eindigen, waardoor CNS het schoolreisje wist te winnen.

Tijdens de Cool Factor School Battle gingen leerlingen uit groepen 6 van verschillende basisscholen aan de slag met het maken van een plan om de klas fitter te krijgen, onderzochten ze welke (sportieve) talenten ze zelf hebben en verzonnen ze een geheel nieuwe sport of (beweeg)activiteit.

De kinderen uit groep 6 van CNS kwamen tot Catchball. Dit is een balspel op skeelers, waarbij één speler per team een helm met een emmertje erop draagt. De kunst is om de bal in het emmertje van je teamgenoot te krijgen, terwijl de tegenstander dat onmogelijk probeert te maken.

De klassen van de zes populairste en coolste sportieve activiteiten, strijden 27 mei in een park van Center Parcs om de Cool Factor Bokaal met verschillende activiteiten als boogschieten en klimmen. Naast CNS zijn de deelnemers de Paulus uit Castricum, De Griffel uit Zeist en drie groepen 6 van Het Spectrum uit Hoorn.

Bron en hele artikel: RTV Ronde Venen

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap