Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 24 december 2016

Nieuw vakantiepark op mijnsite in Eisden

De toeristische groep Pierre & Vacances-Center Parcs gaat op de oude mijnsite van het Limburgse Eisden een nieuwe vakantiepark openen, met 250 bungalows.

Voor Center Parcs gaat het al om het derde vakantiepark in Limburg, na De Vossemeren in Lommel en Erperheide in Peer. Dit keer gaat het om Terhills, gelegen op de oude mijnterreinen van Eisden, nabij Maasmechelen.

Het Terhills-project ligt op 365 ha rond de drie voormalige mijnterrils van Eisden, naast de voormalige grindgroeve Rode Berg. Ook het Nationaal Park Hoge Kempen is vlakbij, en het natuurschoon zal de voornaamste troef zijn om toeristen te lokken.

Volgende vrijdag wordt het project officieel voorgesteld. Eerder dit jaar maakte de Limburgse investeringsmaatschappij LRM, de eigenaar van het terrein, al duidelijk dat er op Terhills zo’n 250 vakantiehuisjes en een zwembadcomplex van Center Parcs zouden komen.

Dit najaar ging in het oude hoofdgebouw van de mijn van Eisden al het Terhills Hotel open en er zijn plannen voor een outletwinkelcentrum en conferentiezalen voor zakenlui.

Bron: Standaard

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap