Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 16 juni 2017

Over 2 weken: Bollywood Weekender

Zet het weekend van 30 juni t/m 03 juli 2017 maar alvast in de agenda, want de tweede editie van Bollywood Weekender is een feit! De 1e editie van Bollywood Weekender was wegens groot succes uitverkocht; 2e editie wordt nóg bigger and better!

Een heel weekend Bollywood, 500 cottages, meer dan 100 activiteiten, workshops en party's vanaf 99,- eurp per persoon.

Nu wordt niet een deel, maar een volledig bungalowpark (De Limburgse Peel) van Center Parcs omgetoverd tot een bruisende en paradijselijke Bollywood Village met fantastische optredens en activiteiten.

Vanaf vrijdag 15:00 wordt je warm welkom geheten met Taza, een Brassband en Natjania. Dan kan je rustig inchecken en de spullen naar het huisjes brengen. Vanaf 18:30 barst het feest echt los. Zijn jullie vrijdagavond bij o.a. Freddy Moreira, Trafassi en Orquesta Brasza aanwezig?

Zaterdag zijn er vanaf 11:30 allerlei activiteiten te doen, zoals morning yoga, kids club en Surya Namaskara. Naast dit speciale Bollywood programma geniet je uiteraard ook van alle faciliteiten van De Limbugse Peel. Neem een verfrissende duik in ons subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en geniet van een potje bowlen. In de avond zijn er weer allerlei live optredens van onder andere Beatrockerz, Bollywood Toppers, Danza, Beat Machine en F1rstman. Wij gaan tot de late uurtjes door met geweldige DJ's en live optredens.

Zondagochtend zijn er voor de echte diehards nog allerlei leuke activiteiten geregeld, zoals morning yoga, kids club, Bodyfit women only en yoga capsule. Daarna gaan wij weer verder met feesten met live acts van onder andere Next Time, Dewingersingh, Express en de Ashiq Brothers.

Tevens hebben wij het gehele park tot onze beschikking, dus tjalende! Elke dag Bollywood Pool Party met de beste DJ’s.

Bron: Center Parcs