Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 29 augustus 2017

Nieuwe Center Parcs in Zuid-Duitsland

In het najaar van 2018 opent Center Parcs haar nieuwe Park Allgäu in Zuid-Duitsland. In totaal worden er duizend cottages gebouwd. 750 daarvan worden gebouwd in de bekende comfortniveaus van Center Parcs: Comfort, Premium en VIP. De overige 250 cottages krijgen het nieuwe comfortniveau Exclusive.

Naast verschil in comfortniveaus is er ook variatie in de grootte van de cottages, waardoor deze geschikt zijn voor twee, vier en zes personen, maar ook voor acht tot twaalf personen. Door deze variatie is er een geschikte cottage voor elk gezelschap. Denk aan kleine of grote gezinnen, koppels of vriendengroepen.

Ieder luxe niveau heeft haar eigen inrichting. De Comfort cottages hebben een meer speelse, kleurrijke inrichting waar de Premium- en VIP cottages een natuurlijke uitstraling krijgen. De Premium- en VIP cottages hebben een open haard en de VIP cottages ook nog een bubblebad, regendouche en infraroodsauna.

Digitaal
Park Allgäu wordt het meest gedigitaliseerde park van Center Parcs.  Alle cottages worden voorzien van een digitale toegang zodat je geen sleutels meer nodig hebt. Er is ook een systeem bedacht waarmee je bepaalde activiteiten kan reserveren en het eten in de restaurants van de Market Dome kan betalen. Daarnaast zullen veel cottages beschikken over een soort van binnenplaats. Dat betekent dat het terras maar aan één kant open is. Zo heb je  meer privacy in de cottage en op het terras.

Park Allgäu opent eind 2018 haar deuren.