Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 19 september 2017

Latin Weekender: Latin Weekender Van 6 tot en met 9 oktober Op Limburgse Peel

Van 6 tot en met 9 oktober staat Center Parcs Limburgse Peel volledig in het teken van de ultieme Latin Lifestyle Experience: Latin Weekender! Het programma wordt volledig verzorgd door – en aangeboden namens – DUCOS Productions.

Center Parcs Limburgse Peel in America zal dit weekeinde een oase aan Caribische sferen zijn. De heerlijkste gerechten, tropische cocktails en defijnste muziek in een intiem en tropisch aangeklede ambiance. Romantisch gelegen aan het water zullen Salsa lovers, Kizomba loca en Bachata fanáticos hier sowieso aan hun trekken komen, maar ook als je 'altijd al had willen leren dansen'  is dit hèt moment om in één weekeinde de fijne kneepjes van de diverse stijlen te leren dansen!

Latin Weekender is het ultieme latin feest van Nederland, waarin de belangrijkste stromingen van dit moment vertegenwoordigd zijn. Latin Weekender gaat over een tropische atmosfeer, DJ's, loungen, lekker eten & drinken maar vooral (leren) dansen! De oktobermaand is een sombere, dus een goed idee om even wat 'we-time'  te nemen en je onder te dompelen in de wereld van Bachata, Kizomba en Salsa!

Gedurende het Latin Weekender zijn er diverse cottages beschikbaar, variërend van cottages voor 2 tot 8 personen. Alle cottages zijn volledig voorzien van comfortabele bedden, een complete keuken en badkamer, TV, open haard en meer. Alles wat je nodig hebt om een weekend lang te kunnen genieten! Ook als je je even wil terugtrekken om uit te rusten van de swingende latin party's kan dit gewoon! Tevens zijn er voor de kleintjes overdag diverse activiteiten.

500 cottages, diverse live acts, workshops en bootcamps, internationale dansdemonstraties, een poolparty, heerlijk eten en nog véél mee