Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 17 mei 2018

Drie generaties nieuwste vakantietrend

’Multigeneratie vakanties’ zijn in trek. Er is steeds meer vraag van Nederlanders om met opa, oma, kinderen en kleinkinderen op stap te gaan. Zo worden familiebanden aangehaald en kan het geld van de grootouders ’genietend met elkaar’ worden opgemaakt.

Dat blijkt uit onderzoek van Direct Research in opdracht van Center Parcs. De resultaten worden dinsdag bekendgemaakt.

Liever dan een duur cadeau
Bij de kleinkinderen staat de extra aandacht die ze krijgen op nummer één. Een derde van hen wil liever met ouders en grootouders op vakantie dan een duur cadeau uitzoeken. „Dat is significant meer dan tien jaar geleden”, aldus de onderzoekers.

Center Parcs laat het onderzoek uitvoeren ter gelegenheid van de Internationale Dag van het Gezin op 15 mei, uitgeroepen door de Verenigde Naties. „Saamhorigheid in een hechte familie wordt belangrijker in onze hectische samenleving, waarin iedereen met overvolle agenda’s de hele dag druk druk druk is met werk, school, hobby’s en vrienden.
....
Directeur Andres Neira de Back van Center Parcs Europe: „Onze parken zijn daar ook op ingericht. Zo vinden mensen het gezelliger om één grote cottage voor de hele familie te boeken, waarbij er toch voldoende privacy moet zijn, bijvoorbeeld door geschakelde bungalows, goed voor twaalf personen of zonodig meer.”

Bron en hele artikel: Telegraaf