Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 24 februari 2019

Vakantiepark Terhills opent pas einde 2020

De bouw van het vakantieresort op Terhills start dit voorjaar. De raad van bestuur van Terhills NV besliste over de aanbesteding van de bouwwerken en gaf zo groen licht voor de realisatie van de woningen en de infrastructuur van het resort. Verwacht wordt dat het vakantiepark in het najaar van 2020 haar deuren zal openen. Het resort krijgt 250 vakantievilla’s met een duurzaam karakter die ingebed worden in de natuur. 

De Limburgse Investeringsmaatschappij, LRM, heeft als opdracht om de voormalige mijnsite van Eisden met haar unieke industriële erfgoed om te vormen tot een bovenregionale toeristische bestemming. De Raad van Bestuur geeft vandaag groen licht voor de realisatie van de vakantiewoningen en infrastructuur. Het totale investeringsbedrag waarvoor goedkeuring werd gegeven is 56 miljoen euro.

De Raad heeft beslist dat finale onderhandelingen kunnen aangevat worden met Willemen Construct als aannemer voor de bouw van de vakantievilla’s. Voor het lot infrastructuur gaat het over de THV Willemen Infra/ Van de Kreeke/ Aertssen. De beslissing werd genomen na een uitgebreide analyse van de verschillende voorstellen in de aanbestedingsprocedure. Binnen het consortium van Willemen Construct zijn verschillende andere onderaannemers betrokken. Eén daarvan is MBS, die zal instaan voor de productie en bouw van de houtskeletwoningen.

De centrale faciliteiten zoals het zwembad en de centrale voorzieningen komen later in het bouwtraject aan bod. De aanbestedingsprocedure van dit deel van de werken loopt momenteel nog.  Een gunningsbeslissing wordt nog voor de zomer genomen.

Bron en hele artikel: Terhills