Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 20 mei 2020

Welkom in je nieuwe thuis bij Center Parcs: Meerdal en Sandur weer open!

Met haar nieuwe campagne ‘Welkom in je nieuwe thuis bij Center Parcs’ wil Center Parcs inspelen op de grote behoefte aan ontspanning, ruimte en natuur buitenshuis nu door de versoepelde coronamaatregelen de parken weer kunnen worden geopend. Nu ons leven zich negen weken lang vooral binnenshuis heeft afgespeeld, verlangen we er naar om naar buiten te gaan en kijken we allemaal uit naar ‘echt weer even samen’.

Met de campagne wil Center Parcs laten zien dat in haar parken volop ruimte is om middenin in de natuur te genieten van een heerlijke en welverdiende vakantie. Zo zijn alle vakantieparken ruim opgezet, zodat gasten voldoende afstand kunnen houden en tegelijkertijd helemaal tot rust kunnen komen.

Video
De nieuwe campagne van Center Parcs toont beelden van ruim opgezette vakantieparken waarin gasten volledig kunnen ontspannen en tot rust komen. Center Parcs wordt voorgesteld als hun tijdelijke nieuwe ‘thuis’: in een natuurlijke omgeving, met veel open en bosrijke gebieden, waar je onbezorgd kunt genieten. De campagne is de komende drie weken zowel op TV als online te zien:



Parken Center Parcs weer open
Center Parcs Het Meerdal in Limburg en Center Parcs Parc Sandur in Drenthe openen op woensdag 20 mei weer hun deuren. Center Parcs De Huttenheugte in Drenthe, Het Heijderbos in Limburg, De Eemhof in Flevoland, Port Zélande in Zuid-Holland, De Kempervennen in Noord-Brabant en Limburgse Peel in Limburg volgen op 29 mei en op 5 juni opent ook Park Zandvoort. In alle parken wordt op basis van de RIVM-richtlijnen gewerkt en worden de anderhalve meter afstand en andere maatregelen duidelijk onder de aandacht gebracht. Het personeel is getraind om te kunnen toezien op de veiligheid van gasten en waar nodig aanwijzingen te geven.

Bron en hele artikel: Verkeersbureau


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs            
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN