Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 9 juni 2020

Belgische parken open: De Haan = Center Parcs 25

Vijfentwintigste park van Center Parcs opent vandaag deuren in De Haan aan Belgische kust

Center Parcs opent vandaag de deuren van haar 25ste park in Europa. Op 1 mei veranderde de naam van dit vakantiepark officieel van Sunparks De Haan aan Zee in Center Parcs Park De HaanCenter Parcs Park De Haan is het vierde park van Center Parcs in België.

Met een investering van ruim 39 miljoen euro heeft Center Parcs hier een volledige metamorfose tot stand gebracht. Vanaf nu kunnen gasten genieten van het echte Center Parcs-gevoel aan de Belgische kust.

Het park ontvangt de eerste Nederlandse gasten vanaf 15 juni, als Nederlanders voor vakantie weer mogen afreizen naar België. Yves Vermeire, General Manager van Center Parcs Park De Haan: “Het is fantastisch dat onze gasten eindelijk kunnen genieten van ons prachtige park. Onze medewerkers zijn er helemaal klaar voor om hen een fijne vakantie te bezorgen. Om de veiligheids- en gezondheidsvoorschriften te waarborgen, hebben we alle nodige maatregelen genomen, zonder dat dit ten koste gaat van het vakantiegevoel. Hierdoor kunnen families genieten van het écht even samen zijn aan de Belgische kust.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN