Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 23 april 2010

Kunt u mij de weg naar Plopsa vertellen?

De bewegwijzering naar Plopsa en De Huttenheugte is al aangebracht of gewijzigd. Het is duidelijk, dat je vanaf de A37 de N34 naar Coevorden moet nemen.
...
De ondernemers in Dalen zullen het niet zo leuk vinden, dat er straks minder verkeer door het dorp tussen de molens gaat. Ja, soms was het wel druk, maar het leverde toch ook veel bezoekers op? Misschien is het een idee om vanaf het NS-station in Dalen een treintje te laten rijden van en naar Plopsa Indoor/De Huttenheugte. En dan moet die route natuurlijk wel door het centrum van Dalen gaan. Maar ja, zouden er wel veel mensen met de trein komen?

Bron en hele artikel: Coevorden aan huis

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap