Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 20 april 2024

Brasserie Zuiderzoet opent onder de vlag van Center Parcs

 Na een metamorfose opent Brasserie Zuiderzoet weer haar deuren. Begin dit jaar is het restaurant overgenomen door Center Parcs van de vorige eigenaar, Paul Tomassen. Het interieur en het menu zijn volgens het bedrijf een afspiegeling van de regio.

Brasserie Zuiderzoet ligt aan Marina de Eemhof, naast het recreatiepark de Eemhof van Center Parcs aan het Eemmeer. General manager van Center Parcs de Eemhof Rick Goedkoop, is trots op de nieuwe trekpleister bij het vakantiepark: “Het vernieuwde Zuiderzoet biedt bij uitstek een plek om te ontspannen en om te smullen van de lekkerste gerechten. Of je nu een plek zoekt aan het water om in alle rust een kop koffie te drinken, of om ’s avonds te genieten van een heerlijk visgerecht: bij ‘Zuiderzoet’ zit je goed. Het mediterrane karakter hebben we expliciet terug laten komen in de menukaart en in de sfeer en dat merk je direct bij binnenkomst. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde brasserie. Het is ook een officiële trouwlocatie, dus mensen kunnen vanaf nu ook hier de mooiste dag van hun leven beleven!”

Bron en hele artikel: Out of home


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs