Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 14 januari 2021

Op vakantie in Drenthe: de mogelijkheden

Geniet van de rust en ruimte tijdens je vakantie in Drenthe. Zin in een actief uitje? Ontdek wandelend de schitterende natuur van de provincie, of ga met de fiets op pad! Drenthe is bij uitstek dé fietsprovincie van Nederland, en dankzij uitgestippelde fietsroutes geniet jij hier optimaal van. 

Ontdek Drenthe

Zijn de kids mee? Breng een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden, waar je kennis maakt met je favoriete STUDIO 100 karakters of WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, waar je oog in oog met je lievelingsdier komt te staan. Geschiedenisliefhebbers maken in geopark De Hondsrug kennis met de oudste monumenten van Nederland: de Hunebedden. Kortom: er is voor elk wat wils!

Wandelen in Drenthe

Drenthe is een van de mooiste wandelprovincies van Nederland met kilometers wandelpaden door bossen, over de heide en langs hunebedden. Na een actieve dag strijkt u neer op één van devakantieparken.

Paradijs voor fietsers

Ontdek de uitgestrekte bossen, heidevelden en pittoreske dorpjes op uw fiets of mountainbike. Ontdek de natuur en de omgeving terwijl u geniet van de frisse Drentse boslucht.

Center Parcs parken

Natuurlijk kan je lekker op vakantie gaan naar een van de parken van de Center Parcs parken: 

Landal of Roompot

Maar ook Roompot en Center Parcs hebben parken in Drenthe

Alternatief / alternatieven

Maar er zijn natuurlijk ook goede alternatieven:

Zoals van de parken van ketens als

Maar er zijn daarnaast ook nog goede afzonderlijke parken waar u heerlijk uw vakantie kunt doorbrengen:

Kaart


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN