Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

vrijdag 6 augustus 2010

De heilige huisjes van Piet Derksen

Ondernemer Piet Derksen was niet enkel in de ban van subtropische zwemparadijzen en overdekte vermaakcentra waarmee hij Nederland liet kennismaken met het door hem opgerichte bungalowbedrijf Centerparcs, de vakantieman was eveneens bezeten door Jezus en Maria. Krap vijftien jaar na het overlijden van zijn oprichter is Centerparcs de kerkjes echter aan het verwijderen.

Als streng katholiek heeft Piet Derksen (1913-1996) op elk van zijn bungalowparken kerken en kapelletjes bouwen. Opdat de gelovige vakantieganger niet zonder God zat op zijn vakantie en om zieltjes te winnen stonden de kerkjes en kapelletjes van Derksen prominent naast de andere voorzieningen op de bungalowparken. Maar in deze moderne tijden heeft de mens niet zozeer God nodig, maar wel vermaak. En dus worden de kapelletjes van Derksen opgeruimd en de kerkjes omgebouwd tot congrescentra en beautycenters.

Bron en hele artikel: Quotenet

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap