Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

donderdag 22 november 2007

WNF en Center Parcs introduceren het Leven in Zee Bad in De Kempervennen

Het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs openen zaterdag 24 november in Center Parcs De Kempervennen een educatief zwembad ‘Het Leven in Zee Bad’.

In dit zwembad kunnen kinderen en hun ouders door hun duikbril de zee zien zoals iedereen die zou wensen: een fascinerende onderwaterwereld met een levend koraalrif, kleurrijke vissen en wonderlijke plantensoorten. Snorkelend krijgen de zwemmers een blik op een wereld die in werkelijkheid bedreigd wordt door tal van gevaren in de vorm van vervuiling, klimaatverandering, vernieling en overbevissing.Met dit bijzondere project willen het Wereld Natuur Fonds en Center Parcs aandacht vestigen op de gevaren die de wereldzeeën bedreigen. Beide initiatiefnemers roepen kinderen en hun ouders op zorgzaam om te gaan met het leven onder de zeespiegel. Na een bezoek aan het Leven in Zee Bad weet iedereen hoe je een bijdrage kunt leveren aan de bescherming van het leven onder water. Zo is in het Leven in Zee Bad te zien dat het absoluut verboden is om ‘souvenirs’ mee te nemen in de vorm van stukjes koraal. Ook is te zien hoe de koraalstand twintig jaar geleden was en hoe die nu is. Verder is er aandacht voor de VISwijzer waarop te zien is welke vissen in hun bestaan worden bedreigd en welke niet.

Bron: wnf.nl
09/11/2007

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap