Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 15 november 2007

Zakendoen in ‘A State of Happiness’ waar werk en relaxen hand in hand gaan

CENTER PARCS MEETINGS & EVENTS LANCEERT NIEUWE WEBSITE ALS HÉT LOKET VOOR ZAKELIJKE EVENEMENTEN IN EEN ONTSPANNEN, NATUURLIJKE OMGEVING.

Rotterdam, 14 november 2007 – Zakendoen in een ‘State of Happiness’, in een inspirerende omgeving waar alle benodigde faciliteiten tot je beschikking staan. Dat is de boodschap die centraal staat op een nieuwe website die Center Parcs Meetings & Events voor de zakelijke markt lanceert. Bedrijven kunnen op deze site www.centerparcs.nl/business - terecht voor informatie, binnenkort zelf online een evenement binnen een park van Center Parcs samenstellen, deelnemers uitnodigen en online offertes opvragen. Daarnaast heeft Center Parcs Meetings & Events een centraal telefoonnummer - (0900) 3003 003 - ingesteld, waar aanvragen van bedrijven worden gecoördineerd.

‘Business in A State of Happiness, where work does not feel like work’. Dat is de belangrijkste pijler onder de nieuwe filosofie waarmee Center Parcs Meetings & Events haar aanbod van zakelijke faciliteiten onder de aandacht brengt. Alle parken van Center Parcs beschikken over hoogwaardige faciliteiten voor alle denkbare zakelijke bijeenkomsten, variërend van vergaderingen, seminars en congressen tot events en bedrijfsfeesten. “Center Parcs Meetings & Events onderscheidt zich sterk van de markt doordat zij één centraal loket biedt voor het organiseren van zakelijke evenementen. Hierbij kunnen bedrijven terecht voor alle denkbare faciliteiten voor evenementen tot maar liefst 3.500 personen: van vergaderen, borrelen, dineren, feesten en team buildings activiteiten tot en met de overnachting. En dan niet zomaar in de standaard locaties langs de snelweg maar inspirerende locaties, waar je je letterlijk omringd weet door de natuur”, licht Michel Busman, Director Business to Business & Foreign Markets van Center Parcs, toe. “We bieden onze zakelijke klanten iets unieks; een omgeving waarin werk en ontspanning hand in hand gaan en de stropdas en het jasje uit mogen. Een omgeving ook waar men de juiste spanningsboog kan vinden en uit onderzoek blijkt dat mensen elkaar in zo’n omgeving anders leren kennen, anders waarnemen en zo tot nieuwe, creatieve inzichten komen. Hierdoor verdwijnen de hiërarchische lagen binnen een groep en dat brengt het beste in mensen naar boven, waarvan uiteindelijk ook het bedrijf profiteert. De beste deals worden tenslotte ook gesloten op de golfbaan of bij een goed glas wijn aan de bar.” Center Parcs heeft in Nederland vier parken - Port Zélande, Park Zandvoort, De Eemhof en Het Heijderbos - met specifieke faciliteiten voor zakelijke klanten, zoals een business center, eigen ingangen, bars en restaurants. Vrijwel alle parken beschikken over een speciaal terrein voor zakelijke events, zoals sportdagen of personeelsfeesten. Bedrijven kunnen daarnaast gebruikmaken van het aanbod in de parken van Center Parcs in België, Duitsland en Frankrijk. Alle parken zijn goed bereikbaar en hebben gratis parkeergelegenheid. Bron: Persbericht CP