Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 8 mei 2008

OLYMPISCH Bobsleeteam HOUDT Turbotunnel van center PARCS OP SPECTACULAIRE WIJZE TEN DOOP

Het Nederlands Olympisch Bobsleeteam heeft vandaag in Port Zélande de Turbotunnel ten doop gehouden. De bobsleeërs raasden op een grote rubberband in slechts 30 seconden deze duizelingwekkende glijbaan af. De Turbotunnel is een zeer spectaculaire waterglijbaan die zijn gelijke niet kent. Naast deze attractie wordt eveneens de langste wildwaterbaan van Center Parcs in gebruik genomen. Beide attracties – zijn onderdeel van een ingrijpende vernieuwing van Port Zélande, waarmee een investering van vijf miljoen euro is gemoeid.

“In het afgelopen jaar heeft Center Parcs met man en macht gewerkt aan een groot aantal belangrijke vernieuwingen op Port Zélande. Door deze ingrijpende metamorfose behoort het park voortaan tot de hoogste kwaliteitscategorie van vijf vogels van Center Parcs”, aldus Sandra Plum, General Manager van Port Zélande. Zo heeft het park naast 4-persoons VIP cottages met eigen zonnehemel nu óók super de luxe 12-persoons VIP cottages, die zijn voorzien van alle mogelijke comfort, zoals een buiten jacuzzi, sunshower, sauna, overdekt terras en allerlei games. Met deze ruime en luxueuze cottages speelt Center Parcs in op de sterk groeiende behoefte aan cottages voor drie generaties en groepen.

Eerste turbotunnel ter wereld

De Aqua Mundo is omgetoverd in een sfeervolle omgeving van exotisch groen met een zwembad dat maar liefst 800 vierkante meter telt. Prachtige houtsnijwerken en andere kunstobjecten uit Sumatra maken de tropische sfeer nog completer. De Aqua Mundo biedt naast het nieuwe Kinderdoebad onderdak aan de Turbotunnel en de langste wildwaterbaan van alle vakantieparken. De Turbotunnel is een duizelingwekkende glijbaan waarop gasten van 8 tot 80 jaar zich kunnen uitleven. Zij worden op een grote rubberband door een krachtige waterstraal omhooggeschoten om na een korte zweefvlucht in een ‘zwart gat’ te belanden. Hierna maken zij in het duister onverwachte bochten en komen vervolgens in een opvangbad terecht.

Burgemeester Van de Velde-De Wilde van de gemeente Goedereede is enthousiast over de vernieuwingen in het park. “Port Zélande ligt middenin hét watersportgebied bij de Brouwersdam. Een prachtig recreatiegebied dat een enorme aantrekkingskracht heeft op jong en oud.” De burgemeester is blij met de bijna 200.000 gasten die jaarlijks op het park verblijven. “De economie van Goedereede wordt mede gestimuleerd door de gasten van Center Parcs, want bezoekers van Port Zélande zoeken óók de gezelligheid in Ouddorp en Goedereede op. De innovaties op Port Zélande zijn dan ook een belangrijke mijlpaal in onze samenwerking met Center Parcs die is gericht op de verdere ontwikkeling van onze regio.”

Bron: Persbericht Center Parcs

Labels: , , , , ,

| More

1 reacties:

  • Op 17 mei 2008 18:07:00 , Anonymous Sven en Maaike zei...

    Wij waren hier toen ook, het is echt super en wij komen zeker terug.

     

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap