Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 3 september 2008

Brand in huisje Huttenheugte

Een hoekwoning op CenterParcs-vakantiepark De Huttenheugte in Dalen is woensdagochtend uitgebrand. De uit Duitsland afkomstige vakantiegangers waren op het moment van de brand niet in het huisje aanwezig. Volgens een woordvoerster van het park is de brand in de keuken ontstaan. De keuken en het dak raakten ernstig beschadigd door de vlammen. Daarnaast was er veel rook- en waterschade.

Het Duitse gezin dat vrijdag naar huis zou gaan, is overgeboekt naar een andere vakantiewoning. Het huisje is in de komende anderhalve maand niet beschikbaar voor boekingen. Een naastgelegen vakantiehuisje, waarin kennissen van het Duitse gezin zaten, is door rookschade eveneens een week onbewoonbaar. Ook zij zijn overgeboekt.

Bron en hele artikel: DVHN

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap