Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 11 september 2008

'Family games' en spelcomputer in cottages van Center Parcs

Samenwerking met Sony bij introductie 'nieuwe recreatieve vormen'
Center Parcs gaat samen met Sony op haar parken nieuwe recreatieve vormen introduceren, zoals sociale spellen en 'family games'. Er worden daarvoor Playstation consoles geïnstalleerd in de luxe cottages en er komen Playstation 'gamecorners' in de centrale gebouwen op verschillende parken.

In alle parken van Center Parcs in Nederland en België zijn voortaan de spelcomputers van PlayStation te vinden. De bezoeker kan er zelfs kiezen uit verschillende consoles: PlayStation3, de PlayStationPortable (PSP) of de PlayStation2.

Themahoek
Ook kunnen gasten zich vermaken in de PlayStation Game Corner, een themahoek voor iedereen die wil gamen op PlayStation3 en waarbij spelers zich middenin een echte game-omgeving bevinden.

Gamecompetities
Daarnaast gaat Center Parcs een PlayStation Events organiseren, waar de kinderen van de gasten in competitieverband kunnen strijden om de eerste plaats in populaire games als FIFA en Singstar. Hun verrichtingen worden daarbij geprojecteerd op levensgrote schermen.

Gamecottage Eemhof
Bijzonder is de PlayStation Cottage in De Eemhof, die met de allernieuwste apparatuur van Sony en PlayStation is ingericht, zodat de bewoners zich in hun vakantiehuis middenin het spel wanen.

Bron en hele artikel Tourpress