Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 13 februari 2010

Simac innoveert arrival proces bij Center Parcs

Om een proces goed te automatiseren, moet je dat proces goed doorgronden. Dat kan alleen wanneer de automatiseerder zich inleeft in de dagelijkse praktijk en de procesgang van zijn klant.
Techniek is er om uw proces te ondersteunen. Wij denken met u mee. Zo kreeg Simac van Center Parcs de kans om zich in te leven in het arrival proces van een park, waarbij de klant de toegang tot zijn huisje krijgt.

Deze keer was het uitgifte proces van de toegangspassen onderwerp van onderzoek. Een aantal intensieve sessies met de gebruikers van de parken en de centrale staf volgden. Op het park werd het proces live geanalyseerd. Simac en Center Parcs maakten een redesign van het proces. Simac bedacht er een uiterst innovatieve automatiseringsoplossing bij.

Bron en hele artikel: Simac

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap