Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 21 juli 2010

Nickelodeon daagt kids uit in Cool Factor

Vrijdag 27 augustus gaat Cool Factor van start op Nickelodeon. Een gloednieuw programma waarbij het aankomt op lef en doorzettingsvermogen. In Cool Factor worden kids uitgedaagd om tot het uiterste te gaan, angsten te overwinnen en grenzen te verleggen. Klimmen, abseilen, hindernisbanen, raften, en bizarre gerechten… De kandidaten van Cool Factor krijgen echt van alles voorgeschoteld. En of je nu thuis op de bank zit te kijken of een van de deelnemers bent van het programma, bij Cool Factor zit je ‘m af en toe flink te knijpen.
...
Cool Factor event
Het decor van het programma zijn de ruimopgezette parken van Center Parcs, midden in de natuur. Aansluitend op de reeks afleveringen van Cool Factor zal in de periode van 5 november t/m 8 november in Het Heijderbos een gelijknamig evenement worden georganiseerd. Kinderen die met hun ouders verblijven op het park, kunnen tijdens dit event zelf deelnemen aan activiteiten en opdrachten die ze eerder op televisie voorbij hebben zien komen. Bovendien lanceert Center Parcs vanaf oktober een Cool Factor Arrangement. Dit houdt in dat er geheel in het teken van het programma, nog meer spannende activiteiten worden aangeboden die het verblijf voor kinderen en hun ouders extra leuk maken.

Bron en hele artikel: Gooddayz magazine

Labels: ,

| More

1 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap