Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 6 december 2011

Cadeaubon Center Parcs, Sunparks en Pierre & Vacances


De kerstpakketten worden al weer uitgedeeld.
En het resultaat is dat de "overbodige" spullen al weer op internet/marktplaats te koop zijn. Op deze manier zijn er dan ook weer de nodige cadeaubonnen te koop van Center Parcs, Sunparks en Landal

Eerder meldden we al dat in de bepaalde kerstpakket die bij de Sligro te koop waren ook een bungalowcadeaubon was toegevoegd.

www.pvcadeaubon.nl 25% Korting Pierre Vacances, www.bungalowcadeaubon.nl 150 euro korting bij Center Parcs

"Met deze kortingsbon krijgt de ontvanger van het kerstpakket een korting van maar liefst 150 euro voor een verblijf in één van de parken van CenterParcs of Sunparks. Een extraatje, waarmee u nog meer waarde toevoegt aan het kerstpakket."

Maar op dit moment lijkt er ook een bon van Pierre et Vacances er bij te zijn en heeft de ontvanger dus drie mogelijkheden.

1: €150 Center Parcs
De uiterste boekingsdatum is 30 maart 2012. Geldig voor aankomsten van 6 januari tm 24 september 2012 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Niet geldig icm andere kortingen, toppings en Friendsvoordelen.
www.bungalowcadeaubon.nl

2: €150 Sunparks
De uiterste boekingsdatum is 30maart 2012. Geldig voor aankomsten van 6 januari tm 24 september 2012 m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Niet geldig icm andere kortingen en selectvoordelen
www.bungalowcadeaubon.nl

3: 25% Korting Pierre & Vacances
De uiterste boekingsdatum is 30maart 2012. Geldig voor een brede selectie zomer- en winterverblijven m.u.v schoolvakanties en feestdagen. Niet geldig icm andere kortingen.
www.pvcadeaubon.nl

Bron: marktplaats

Labels:

| More

1 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap