Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 2 maart 2013

Center Parcs Port Zélande organiseert ‘De Grootste Fanclub van Nederland’


De band tussen artiesten en hun fans staat centraal tijdens hét Nederlandstalige muziekevenement

Capelle aan den IJssel, 25 februari 2013 – Speciaal voor fans van het Nederlandse levenslied organiseert Center Parcs in samenwerking met producent Creative Cowboys en platenmaatschappij Berk Music het muziekspektakel ‘De Grootste Fanclub van Nederland’. Dit unieke evenement vindt plaats van 15 t/m 18 maart op Center Parcs Port Zélande in Ouddorp. Tijdens dit lange weekend vol live optredens, sneak previews en tal van bijzondere activiteiten krijgen fans de kans om hun idolen op een andere manier te leren kennen. Op zondag 17 maart worden er vijf afleveringen van het tv-programma ‘Hart voor Muziek’ opgenomen. Ook zal René Froger deze dag aanwezig zijn om een ‘Hart voor Muziek’ special op te nemen die in het teken staat van zijn nieuwe single.

Een weekend lang genieten
Bezoekers van ‘De Grootste Fanclub van Nederland’ kunnen een heel weekend lang genieten van live optredens van onder andere Django Wagner, Gebroeders KO, Stef Ekkel, Wesley Klein, Grad Damen, Djumbo, John de Bever, Dean Saunders, Jaman, Alex, Mulder & Mulder, Jan van Est, John West en Henk Bernard. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan unieke activiteiten met hun idolen, zoals een gezamenlijk ontbijt, sterrenbingo en een spetterende pool party.


Boekers van het vierdaagse arrangement hebben niet alleen toegang tot het muziekevenement en de activiteiten, maar kunnen bovendien gebruik maken van alle andere faciliteiten die Center Parcs Port Zélande te bieden heeft, zoals luxe cottages, onbeperkt toegang tot het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo en een ruim aanbod aan restaurants. De ideale mix voor een weekendje weg.

Bron: persbericht Center Parcs