Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 5 maart 2013

Kattenvangproject Center Parcs


Deze dieren vormen nu nog geen overlast voor het park, maar als we de katten niet vangen en 'neutraliseren' zal deze groep katten zich razendsnel vermenigvuldigen.

Elke zomer krijgen we weer veel verwilderde katten en nestjes binnen vanuit het duingebied in Zandvoort. De katten hebben een prachtig leven hier. Muizen en andere kleine diertjes in overvloed. De mensen op de campings en op het park zelf voeren de dieren ook en ze vinden natuurlijk van alles in het afval.

Bezoekers van het park vragen zich wel vaak af, wat er met de katten gebeurd. Worden ze wel of niet bijgevoerd, kunnen ze overleven in de winter. En wat kunnen ze zelf het beste doen. In de winter kan bijvoeren geen kwaad, zeker met de sneeuw en de vrieskou hebben de poezen het zwaar. Maar in de zomer is er eten genoeg voor ze. Dan kunnen ze beter niet gevoerd worden!

bron en hele artikel: Dierenbescherming

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap