Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

woensdag 27 maart 2013

WIJ Tweelingenweekend 2013

www.centerparcs.nl/tweelingenweekend
Heb of verwacht je een twee- of meerling? Dan ben je van harte welkom op het WIJ Tweelingenweekend! Het weekend vindt voor de 3de keer plaats van vrijdag 6 tot en met maandag 9 september 2013 op Center Parcs De Eemhof in Zeewolde.

Het WIJ Tweelingenweekend is speciaal georganiseerd voor (aanstaande) ouders van tweelingen (of meerlingen) en biedt een uniek programma met o.a. lezingen, babyzwemmen, informatie en aanbiedingen.

Daarnaast geniet je tijdens het weekend natuurlijk van alles wat De Eemhof te bieden heeft, zoals lekker spetteren in de tropische waterwereld Aqua Mundo, uit eten op de Market Square en meedoen aan de leukste (kinder)activiteiten in de overdekte Action Factory. Al met al een ultieme kans om van een leuk, maar ook nuttig weekend te genieten.

Je boekt het weekend vanaf € 57 per persoon.

Bron: Center Parcs en Wij

Labels: ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap