Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


donderdag 26 juni 2014

Michael ‘Police Academy’ Winslow laat elke Center Parcs-vakantie bijzonder klinken in nieuwe zomercampagne

Center Parcs is een pan-Europese campagne gestart om het brede aanbod van hun vakantieparken onder de aandacht te brengen bij een nieuwe doelgroep. Daarvoor is de hulp ingeroepen van niemand minder dan Michael Winslow, bekend uit de klassieke Police Academy films.

Hoe zou jouw ideale zomervakantie klinken?
Bezoekers van de actiesite ‘Sounds Like A Plan’ worden aangemoedigd om hun perfecte zomervakantie samen te stellen uit het enorme aanbod activiteiten van Center Parcs. Of de bezoeker nu interesse heeft in een laagdrempelig spelletje midgetgolf of van plan is voor het eerst te gaan wakeboarden.

Uit de selectie kunnen duizenden unieke video’s worden gegenereerd die Michael Winslow – bekend als ‘the man of 10.000 sound effects’ – op geheel eigen wijze van geluid voorziet. Door het delen van hun unieke vakantieplan-video maken bezoekers kans op een gratis verblijf voor 4 personen.

Generational Marketing
De campagne mikt op jonge gezinnen en dertigers voor wie Center Parcs nog niet tot de vakantieoverwegingen behoort. Wel is een groot deel van deze doelgroep opgegroeid met de inmiddels klassieke Police Academy films. De keuze om Michael Winslow in te vliegen was daarom niet alleen een creatieve, maar ook een strategische. De campagne wordt uitgerold in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en wordt aangejaagd via radio, banners, pre-rolls en social seeding.

Michael Winslow, bekend om zijn vermogen de meest realistische geluiden te produceren, kende zijn eerste succes in de rol van Larvell Jones uit de Police Academy films uit de jaren ʼ80. Hij speelde in alle zeven films en sprong vooral in het oog dankzij zijn ongelooflijke beatbox skills. Momenteel lopen er gesprekken over het maken van een achtste deel in de Police Academy reeks.

Naast zijn filmcarrière is hij als komiek aan de slag gegaan en heeft hij vandaag de dag meerdere one man shows op zijn naam staan, waarvan hij met de laatste nog het hele jaar 2014 op tournee is.

Met recht draagt hij de bijnaam ‘de man van de 10.000 geluiden’. Hij is in staat om met zijn stem muziekinstrumenten, special effects van films en honderden andere, onverwachte, geluiden na te doen…waaronder een vakantie in Center Parcs!

Credits:
Center Parcs: Rodolphe Roux, Antoine Leveque, Dianne Sliphorst, Manon Walhout
Bureau: Ogilvy & Mather Amsterdam en Parijs
Productiemaatschappij: DPPLR

Bron: Center Parcs persbericht

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap