Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 5 juni 2014

Leerlingen ontwikkelen nieuw fietsarrangement voor Center Parcs

Leerlingen van 6 Toerisme hebben op vraag van Center Parcs een nieuw fietsarrangement uitgewerkt voor senioren. “De senior is een veranderende doelgroep. Ze vragen korte, actieve vakanties dichtbij huis”, zegt Ingrid Lenaert van Vossemeren.

Center Parcs Vossemeren daagde de leerlingen van 6 Toerisme van Atheneum Overpelt uit om een nieuw arrangement uit te werken. “De vijftigplussers zijn niet langer de grijze oma’s en opa’s die thuis blijven zitten”, zegt Leisure Manager Ingrid Lenaert. “De doelgroep is erg veranderd en kiest steeds vaker voor een doordeweekse korte, maar wel actieve, vakantie dichtbij huis.”

De leerlingen gingen aan de slag en maakten er meteen hun eindproject van. “We hebben een concept bedacht voor mensen in de leeftijd vijftig tot 65 jaar”, zegt Chanou van Lieshout. “We bieden ze een fietstocht die start in Erperheide in Peer en zo verder gaat naar de Vossemeren in Lommel. Op dag drie fietsen ze naar Kempervennen in Valkenswaard om de dag daarna de fietstocht verder te zetten naar het Meerdal in het Nederlandse Venlo.”

Bron en hele artikel: Limburg actueel