Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

dinsdag 26 mei 2015

Center Parcs De Vossemeren wordt vlinderpark

Het Lommelse vlinderproject heeft er een belangrijke partner bij. Center Parcs De Vossemeren was gecharmeerd door het project en de doelstelling om van Lommel de vlindervriendelijkste stad van Vlaanderen te maken. Op aangeven van hun landschapsarchitect en bioloog Jean Henkens besliste de directie prompt om op het park een heus vlinderbos in te richten.


Dat bos is ingericht met 60 vlinderstruiken die zich zullen ontwikkelen tot een wit ‘vlinderbos’ waar mensen rustig van de vlinders kunnen genieten. Via een infodoek leren gasten en bezoekers de vlinders van Bosland kennen. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn ook plannen om De Vossemeren om te dopen tot een vlinderpark met een vlindershop en vlindervoedertafels. Center Parcs gaat hiervoor te rade bij De Vlinderstichting.

Jean Henkens is enthousiast: “Vlinders, ze zouden het symbool kunnen zijn van vrijheid, van blijheid. Niets past beter bij vakantie, niets past meer bij Center Parcs. Hier op De Vossemeren, met Bosland als buur, is het een ideale leefplek voor vlinders en mensen. Samen gaan we de leefbaarheid voor vlinders versterken, de beleefbaarheid voor onze gasten groter maken. Samen met Bosland en het vlinderproject Lommel is het onze opdracht, ons doel, hier de allermooiste vlinderbeleving te gaan ontwikkelen, een openlucht vlindertuin.”

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap