Center Parcs VakantieparkenFerienpark TippsFerienpark Tipps
Center Parcs Landal Roompot Sunparks Overige
Home | Center Parcs website | Last Minute

Let's get Closer

** Mystery Park **
(via bungalows.nl)

 

 

 

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/


dinsdag 26 mei 2015

Center Parcs De Vossemeren wordt vlinderpark

Het Lommelse vlinderproject heeft er een belangrijke partner bij. Center Parcs De Vossemeren was gecharmeerd door het project en de doelstelling om van Lommel de vlindervriendelijkste stad van Vlaanderen te maken. Op aangeven van hun landschapsarchitect en bioloog Jean Henkens besliste de directie prompt om op het park een heus vlinderbos in te richten.


Dat bos is ingericht met 60 vlinderstruiken die zich zullen ontwikkelen tot een wit ‘vlinderbos’ waar mensen rustig van de vlinders kunnen genieten. Via een infodoek leren gasten en bezoekers de vlinders van Bosland kennen. Maar daar blijft het niet bij, want er zijn ook plannen om De Vossemeren om te dopen tot een vlinderpark met een vlindershop en vlindervoedertafels. Center Parcs gaat hiervoor te rade bij De Vlinderstichting.

Jean Henkens is enthousiast: “Vlinders, ze zouden het symbool kunnen zijn van vrijheid, van blijheid. Niets past beter bij vakantie, niets past meer bij Center Parcs. Hier op De Vossemeren, met Bosland als buur, is het een ideale leefplek voor vlinders en mensen. Samen gaan we de leefbaarheid voor vlinders versterken, de beleefbaarheid voor onze gasten groter maken. Samen met Bosland en het vlinderproject Lommel is het onze opdracht, ons doel, hier de allermooiste vlinderbeleving te gaan ontwikkelen, een openlucht vlindertuin.”

Labels:

| More

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage
 

. .Labels

Acties, Activiteiten, Ailette, Allgau, Aqua Mundo, Ardennen, arrangementen, Awards, Bing, Bispinger Heide, BN-ers, Bois aux Daims, Bois-Francs, Bostalsee, Brochure, Bungalowrace, Business to Business, Cadeaubon, campagne, Commercial, Concurrenten, Cool Factor, De Haan, Disney, Diverse, Duitsland, Duurzaamheid, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Evergreenz, Felicitas, Frankrijk, Friends, Games, Gebeurtenissen, Geschiedenis, Gespot, halloween, Hauts de Bruyeres, Heijderbos, herfst, Herfstvakantie, Hochsauerland, Huttenheugte, Ierland, Inspiratie, Isere, Jean Henkens, Jubileum, Jungle Dome, KCC, Kempervennen, Kerst

Last Minute, Lente, Limburgse Peel, Maatschappelijk betrokkenheid, Meerdal, meivakantie, Nonna, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Orry, Orry en Vrienden, Pack-Go, Park Zandvoort, Parksluiting, partners, Pasen, PePeTeVe, Persbericht, Phoxy, Pierre et Vacances, Pinksteren, Plopsaland, Port Zelande, prenatal, Reclame, Rep, Roybon, Sandur, Sinterklaas, Suffolk, Sunparks, Trois Forets, Tropicana, vacatures, Vienne, Villages Nature, Voetbal, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, winter, Winterberg, Wintersport, WNF, Woops, zomer, zorg

Andere Acties

Vorige posts

 

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap