Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 11 januari 2015

25% - zomervakantie - januari

Kwart Nederlanders boekt zomervakantie in januari.

Deze maand bereikt het aantal vakantieboekingen voor de zomervakantie een piek, zo blijkt uit onderzoek van reisorganisatie D-reizen. In de maand januari zal bijna een kwart (24%) van de Nederlanders zijn vakantie reserveren. Ook wordt er minder lang gewacht met het boeken van de vakantie als het jaar daarvoor.

--------------
Center Parcs: tot 20% vroegboekkorting + 20% familiekorting + 4 toppings

Landal: tot 20% korting in de zomervakantie

Roompot: 50 jaar jubileum - tot 40% korting

Hogenboom: vroegboekkorting tot 30%
--------------

Bijna 82% van de ondervraagden neemt zich voor dat éérder te doen, met als voornaamste reden zo zekerheid te verschaffen van de juiste vakantiebestemming. Ongeveer de helft van hen (53%) stelt dat zij hetzelfde vakantiebudget hebben gereserveerd als het jaar daarvoor. Vijftien procent van de onderzochte Nederlanders denkt méér te gaan uitgeven.

D-reizen vroeg bij bijna tweeduizend (1837) Nederlanders naar hun komende vakantieplannen. Hieruit bleek dat een zeer groot deel van hen van plan is zijn of haar zomervakantie nog déze wintermaanden te boeken. Slechts een kwart wil het voorjaar afwachten (maart, april, mei, juni), voordat de knoop wordt doorgehakt. Overigens blijkt dat dit maar bij één vijfde van de gevallen om de man gaat. In het overgrote deel van de gezinnen is de vrouw de beslissende factor, als het gaat om het boeken en de keuze van de vakantiebestemming.

Bron en hele artikel: pretwerk