Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 31 december 2018

Heropening van Center Parcs Le Lac d'Ailette

Le Lac d'Ailette opent na vijf maanden vernieuwen opnieuw haar deuren. Naast de vernieuwde accommodaties zijn nu ook de centrale faciliteiten in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast is er een gloednieuw digitaal concept geïntegreerd om je verblijf nóg aangenamer te maken. Het moderne Le Lac d'Ailette verwelkomt je vanaf februari voor een onvergetelijke vakantie!

Om de kwaliteit en het comfort van je verblijf te verbeteren, hebben we verschillende ruimtes en faciliteiten gemoderniseerd. Zo kun je terecht bij de McDonalds om van een heerlijke burger te smikkelen. Voor extra variatie is er in buffetrestaurant Le Marché in de Market Dome een nieuw concept ontwikkeld.
De toegang tot de Aqua Mundo is ook volledig vernieuwd, eenvoudiger gemaakt én aangenamer. Met grote interactieve schermen die een leuke ervaring bieden voordat je nóg meer pret beleeft in het subtropisch zwemparadijs!

Om je verblijf nog gemakkelijker en toegankelijker te maken hebben we tijdens de vernieuwingen veel gewerkt aan het digitaliseren van het park. Zo kun je bij de vernieuwde receptie met interactieve touchscreen-terminals gemakkelijk inchecken en activiteiten op het park boeken. Daarnaast kun je gebruikmaken van digitale armbanden waarmee je het slot van de cottage en de kluisjes in de Aqua Mundo kunt openen. Je hebt geen sleutel meer nodig, je hoeft alleen je armband tegen het slot aan te houden en de deur gaat open. En geen paniek, de armbanden zijn tegen de golven van de Aqua Mundo bestand.