Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 30 augustus 2024

Vakantiewoningen naadloos ingebed in het groen dankzij Cedral gevelstroken

 Center Parcs is klaar voor de toekomst. De voorbije jaren onderwierp het zijn vakantieparken aan een grondige ‘refurbishment’. Ook ‘De Eemhof’ in Zeewolde (Nederland) werd in een nieuw kleedje gestopt. Letterlijk en figuurlijk, want alle vakantiewoningen kregen een fraaie gevelafwerking in Cedral Lap Wood sidings, die de natuurlijke uitstraling van hout combineren met een ongeziene onderhoudsvriendelijkheid.

Met 27 vestigingen in vier verschillende landen is Center Parcs een vaste waarde in onze contreien. De parken zijn een garantie op een gezellig weekend of een leuke vakantie, zeker nu ze grondig opgefrist zijn. “De Eemhof in Zeewolde onderging een totaalrenovatie”, zegt Johan van der Lans van Center Parcs.

“Alle huizen zijn volledig vernieuwd, de centrale faciliteiten zijn aangepakt (onder meer de Market Square en Action Factory), het businesscenter is verbouwd, het zwembad kreeg een nieuwe Duo Racer-glijbaan, alle wegen zijn geasfalteerd en de huisnummerpaaltjes zijn afgestemd op onze nieuwe huisstijl. Het is zonder twijfel een van de grootste projecten die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.”

Aanzienlijke upgrade

De Eemhof opende de deuren in 1980. Met zijn schitterende ligging aan het Eemmeer in Flevoland, vele wateractiviteiten en fijne mediterraanse sfeer was het altijd al een van de populairste parken van de keten. Nu de vakantiewoningen flink opgewaardeerd zijn, is dit alleen maar toegenomen.

Bron en hele artikel: Architectura


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs

dinsdag 6 augustus 2024

Boek nu jouw verblijf voor de Eifel Cycling Classic!

De Eifel Cycling Classic vormt voor vele fietsvrienden, gezinnen en collega’s al jaren de afsluiter van het wielerseizoen en is de ideale combinatie tussen een weekendje weg én een schitterend wielerprogramma. Wacht niet langer en boek jouw verblijf tijdens de Eifel Cycling Classic. Let op: 

De boeking is exclusief deelname t.w.v. €69 p.p.

Na bevestiging van de boeking wordt er binnen 2-3 werkdagen contact opgenomen met de hoofdboeker om het aantal deelnemers op te vragen en deze worden vervolgens toegevoegd aan de boeking.

Het programma

Het event vindt plaats in het weekend van vrijdag 20 tot maandag 23 september 2024. Om alvast een idee te krijgen hoe je weekend eruit gaat zien, zie je hieronder het programma. 

Vrijdag

  • Vanaf 16:00 – Inchecken en naar je cottage. 16:15 – Verken alvast de omgeving door een lostraprondje te fietsen van circa 50 km (op eigen gelegenheid).
  • 18:00 – Terug op het park en vrije tijd.

Zaterdag

  • 07:00 tot 08:30 – Ontbijt (inbegrepen). 
  • 08:30 tot 11:00 – Vertrek van de wielertocht in etappes (de tijd is afhankelijk van het aantal kilometer wat je gaat fietsen).
  • 16:00 tot 18:00 – Finish met een hapje en drankje in de Biergarten. 

Zondag

  • Mogelijkheid tot vrij fietsen in de prachtige omgeving van de Eifel! Gebruik een andere route of kies bijvoorbeeld voor de Gravelride.

Maandag

  • Voor 10:00 – Spullen inpakken en uitchecken. Eerder uitchecken is uiteraard ook mogelijk! Wij bieden een arrangement o.b.v. 3 nachten, maar sommige deelnemers kiezen ervoor om bijv. zondag avond al te vertrekken. 


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs

zondag 4 augustus 2024

Van België naar Nederland: de Center Parcs x Tour de Tietema wielrenroute

 Als wielerfanaat ben je natuurlijk altijd op zoek naar de mooiste wielerroutes van het land. Onze parken liggen in een prachtige natuurrijke omgeving; perfect om te ontdekken op de fiets. Daarom daagden we oud-prof Bas Tietema en wielrenliefhebber Josse Wester (bekend van het YouTube-kanaal ‘Tour de Tietema’) uit om “de Center Parcs-race” te rijden. Goed nieuws: jij kunt deze leuke route nu ook fietsen!

Wielerroute langs 3 van onze parken in Nederland en België


De heren van ‘Tour de Tietema’ hebben een droom: doorgroeien naar het ProTeam-niveau en de grootste koersen op aarde rijden. Ze houden dus wel van een uitdaging. Daarom daagde Center Parcs ze uit om diverse challenges te volbrengen op een route van 73,3 km, langs 3 van onze parken in Nederland en België. Hoe dat afliep, ontdek je hier op het youtubekanaal van Tour de Tietema

De mannen waren enthousiast over onze wielrenroute door de prachtige natuur! Logisch, met zo’n netwerk van goed onderhouden fietspaden. Je kunt dus lekker doortrappen op de Center Parcs-route, zonder veel verkeer tegen te komen. Onderweg kijk je je ogen uit en vind je fijne plekken om even te pauzeren. Bas en Josse hadden hier helaas geen tijd voor, maar jij kunt wel alle hoogtepunten op de route meepakken.

Download de Center Parcs-route en stap op het zadel

Zin gekregen om zelf op het zadel te stappen? Goed nieuws: de route is nu ook voor jou beschikbaar. Download hier de GPX-file van de Center Parcs-route. Via Komoot kun je offline navigeren tijdens het wielrennen. Je kunt de route ook naar een GPS-apparaat exporteren. Op de route kom je langs drie van onze Center Parcs parken: De Vossemeren in de Belgische Kempen, De Kempervennen in de Brabantse Kempen en Erperheide in Belgisch Limburg.

Bron: Center Parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs

zaterdag 3 augustus 2024

Kom picknicken met Center Parcs op Festival TREK!

 Er zijn van die weekenden waar je je al weken van tevoren op verheugt. Het weekend van Festival TREK bijvoorbeeld! Dit rondreizende foodfestival viert op 6, 7 en 8 september zijn 10e editie in Leidsche Rijn. En dat wordt groots gevierd! Dit jaar is er een extra reden om langs te komen: Center Parcs heeft namelijk een eigen area op het festival.

De Center Parcs picknick area

Op het festivalterrein van Festival TREK vind je onze gezellige picknick area, met een hoge uitkijktoren van wel 8 meter hoog. Het is de perfecte plek om te relaxen met jouw dierbaren, als vanouds spelletjes te spelen en te genieten van elkaars gezelschap. Haal een heerlijk hapje en drankje bij één van de foodtrucks op het festival en neem plaats op onze picknickkleden om er lekker van te genieten.

Onze samenwerking met Festival TREK is ontstaan vanuit de behoefte om mensen samen te brengen in de natuur. Dat doen wij natuurlijk graag in onze parken, maar ook daarbuiten! Picknicken staat symbool voor onthaasten, echt even de tijd nemen voor elkaar. Samen tafelen, lachen, en genieten van de kleine momenten: dat is waar het allemaal om draait. Kom je ook langs om nieuwe herinneringen te maken?

Aftellen tot het TREK festival…

Festival TREK vindt op 6, 7 en 8 september plaats in het Máximapark in Leidsche Rijn. De toegang is gratis, dus kom vooral een kijkje nemen op het terrein. Vrijdag 6 september kun je langskomen van 16:00 tot 23:00 uur. Op zaterdag 7 september zijn de deuren van 14:00 tot 23:00 uur geopend. En op zondag 8 september kun je langskomen van 14:00 tot 21:00 uur.


Het festival is een feestje voor jong en oud. Dus blok het weekend alvast in je agenda en tel af tot het zover is! Bezoek onze gezelligeCenter Parcs picknick area, en maak nieuwe herinneringen met je dierbaren. Zien we je daar?


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs