Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 6 augustus 2024

Boek nu jouw verblijf voor de Eifel Cycling Classic!

De Eifel Cycling Classic vormt voor vele fietsvrienden, gezinnen en collega’s al jaren de afsluiter van het wielerseizoen en is de ideale combinatie tussen een weekendje weg én een schitterend wielerprogramma. Wacht niet langer en boek jouw verblijf tijdens de Eifel Cycling Classic. Let op: 

De boeking is exclusief deelname t.w.v. €69 p.p.

Na bevestiging van de boeking wordt er binnen 2-3 werkdagen contact opgenomen met de hoofdboeker om het aantal deelnemers op te vragen en deze worden vervolgens toegevoegd aan de boeking.

Het programma

Het event vindt plaats in het weekend van vrijdag 20 tot maandag 23 september 2024. Om alvast een idee te krijgen hoe je weekend eruit gaat zien, zie je hieronder het programma. 

Vrijdag

  • Vanaf 16:00 – Inchecken en naar je cottage. 16:15 – Verken alvast de omgeving door een lostraprondje te fietsen van circa 50 km (op eigen gelegenheid).
  • 18:00 – Terug op het park en vrije tijd.

Zaterdag

  • 07:00 tot 08:30 – Ontbijt (inbegrepen). 
  • 08:30 tot 11:00 – Vertrek van de wielertocht in etappes (de tijd is afhankelijk van het aantal kilometer wat je gaat fietsen).
  • 16:00 tot 18:00 – Finish met een hapje en drankje in de Biergarten. 

Zondag

  • Mogelijkheid tot vrij fietsen in de prachtige omgeving van de Eifel! Gebruik een andere route of kies bijvoorbeeld voor de Gravelride.

Maandag

  • Voor 10:00 – Spullen inpakken en uitchecken. Eerder uitchecken is uiteraard ook mogelijk! Wij bieden een arrangement o.b.v. 3 nachten, maar sommige deelnemers kiezen ervoor om bijv. zondag avond al te vertrekken. 


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



Verblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs