Let's get Closer
 

Bungalowparken en Vakantieparken in het Nieuws

Center Parcs NieuwsLandal GreenParcsRoompot vakantieparkenOverige parken en ketens in NederlandCruises en Ferry Nieuws
Center Parcs WebsiteLast MinutesAkties, Aanbiedingen en kortingenThema's en onderwerpen

 

 
 
uw code: www.centerparcs.nl/

zaterdag 12 september 2009

Eerste steen voor #Plopsa Nederland

BRUSSEL - Donderdag legden Hans Bourlon en Gert Verhulst van Studio 100 de officiële eerste steen van hun Plopsapark in Nederland. Het nieuwe park ligt in de provincie Drenthe, naast Center Parcs De Huttenheugte in Coevorden.
Manager van het jaar Hans Bourlon vond een originele manier om de aandacht op zijn eerste steen te vestigen. Hij vertrok gisteren met de fiets aan Plopsa Hasselt en reed met een groepje genodigden naar het driehonderd kilometer noordelijker gelegen Coevorden, waar hij vandaag zijn eerste steen mag leggen. In zijn gezelschap fietsten onder meer Jean-Marie Pfaff, VTM-journalist Boudewijn Van Spilbeeck en topeconoom Geert Noels, met wie Bourlon wel vaker gaat fietsen.

De bouw van het nieuwe Plopsapark in Nederland is in mei al gestart. De Plopsagroep hoopt het park in de lente te kunnen openen. Plopsa Indoor Coevorden wordt bijna een kopie van Plopsa-Hasselt. 'Net als in Hasselt kunnen we er 3.500 mensen tegelijk ontvangen, maar er zal meer plaats zijn voor het buitengebeuren. In Hasselt hebben we maar drie attracties buiten. In Coevorden is er plaats voor meer', zegt woordvoerder Liesbeth Van Wachbeke.

Bron en hele artikel: De standaard online

Labels: , ,

| More

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Aanmelden bij Reacties plaatsen [Atom]

<< Homepage


 

Ferienpark Tipps


. .Hyves

| More

Akties

Onderwerpen

Acties, Activiteiten, Aqua Mundo, Awards, Bispinger Heide,
Bungalowrace, Business to Business, Butjadinger Kuste, Concurrenten, Dennenlohe, Diverse, Duitsland, Eemhof, Eifel, Engeland, Erperheide, Evenementen, Gebeurtenissen, Heijderbos, Heilbachsee, Herfstvakantie, Hochsauerland, , Huttenheugte, Imago CP, Incidenten, Kempervennen, Let's get Closer, Libema, Limburgse Peel, Loohorst, Maatschappelijk betrokkenheid, Meeting en Events, Nordseekuste, Onderzoek, Ontwikkeling parken, Opkikker, Park Zandvoort, Parksluiting, Persbericht, Pinksteren, Plopsaland, Port Zélande, PR, Reclame, Suffolk, Super Sale, Trends, Turbotunnel, vakantie, Vakantiehuisje, Voorjaarsvakantie, Vossemeren, Web 2.0, Werkomstandigheden, WNF

Vorige berichten

Powered by Blogger

Adverteren - Privacy Statement en Disclaimer - Sitemap