Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 6 september 2009

Bedrijfskleding Center Parcs en Sunparks in het nieuw gestoken

Vanaf het voorjaar van 2010, zal al het personeel van zowel Center Parcs als Sunparks, wederom in een nieuwe bedrijfskleding worden gehesen. Maarliefst 12 ontwerpbureaus bogen zich over deze kwestie om vervolgens op hun beurt hun eigen schetsen aan Center Parcs te presenteren. Alle bureaus kregen voordat ze aan de slag konden wel diverse uitgaanspunten opgespeld voor het ontwerpen van de nieuwe bedrijfskledij. De boventoon werd in de diverse schetsen vooral gevoerd door aardtinten.

Aangezien Sunparks begin dit jaar officieel is toegevoegd aan de Center Parcs-portfolio zal het personeel zowel in Center Parcs als Sunparks in een ‘gezamenlijk nieuw jasje’ worden gestoken. Dit moet vooral duidelijk aan de gast de helderheid bieden dat zowel Center Parcs als Sunparks onder dezelfde familie behoren. Om deze uitspraak duidelijk te maken, kan men er bijvoorbeeld eventueel voor kiezen om broeken, rokken en shirts vrijwel identiek aan elkaar te houden, maar alles daarboven in kleurpalet te laten verschillen.

Momenteel wordt verwacht dat er aan het einde van dit jaar, een speciaal daarvoor bestemde sessie wordt georganiseerd waarbij de bedrijfskleding aan al het werkende personeel wordt gepresenteerd.

Bron en hele artikel: eigencenterparcs.nl